• تاریخ انتشار : 1403/01/16 - 14:28
برگزاری کرسی ترویجی

برگزاری کرسی ترویجی «تبیین سلامت در مقوله حجاب»

مرکز مطالعات دین و سلامت دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی کرسی ترویجی با عنوان «تبیین سلامت در مقوله حجاب» برگزار نمود.

کرسی ترویجی با عنوان «تبیین سلامت در مقوله حجاب» توسط دکتر مریم صف‌آرا در تاریخ 20 اسفندماه 1402 از ساعت 8 الی 11 صبح در سالن جلسات نهاد رهبری دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی با حضور اعضای محترم هیأت‌علمی دانشگاه ارائه گردید. در این برنامه، آقایان دکتر علی کمالی و دکتر مهدی فانی و همچنین خانم دکتر نزهت شاکری به نقد و داوری این پژوهش پرداختند. در این جلسه، به بررسی انواع ابعاد سلامت از مقوله حجاب پرداخته شد و این موضوع با حضور فعال عزیزان و اساتید به بحث و بررسی و مناظره و نقد گذاشته شد.

صاحب کرسی: دکتر مریم صف‌آرا «عضو هیأت‌علمی دانشگاه الزهرا»

مدیر جلسه: دکتر مرتضی عبدالجباری «عضو هیأت‌علمی دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی»

ناقدان: دکتر علی کمالی، دکتر مهدی فانی، دکتر نزهت شاکری «اعضای هیأت‌علمی دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی»

• گروه خبری : علمی,فرهنگی,آرشیو,کارگاه